20. feb, 2017

Inte så många tillfällen till att sitta och prata.......

Överallt där vi stöter på människor får vi höra hur bra årets upplaga av revyn varit! Det allra roligaste är att det är så många olika nummer de kommenterar som det allra bästa! Det får man väl se som ett oerhört bra betyg!

Gemensamt för de flesta är att det varit en jämnt bra revy! Det är väl en känsla vi haft själva också. En av orsakerna till det vill jag gärna tro är att vi på ett tidigt stadium bestämde att inget nummer fick vara mer är 4 minuter långt! Det är en av erfarenheterna vi tagit med oss från att ha besökt Revy-SM under tre år (första året som "bara" publik). Många nummer har så klart varit riktigt bra, men många har varit på tok för långa. Inget nummer vinner på att vara långt!

 

En konsekvens av att vi hade vår maxtid/nummer blev att vi behövde fler nummer för att hålla de ca 2 timmar vi vill att vår föreställning håller. Det fick konsekvenser i mycket som vi kanske inte tänkt på. Fler och framförallt kortare klädbyten, kortare tid att rigga om scenen..... osv. Men med facit i hand är det ett koncept som åtminstone jag tror att vi kommer att följa även 2018.

 

Tänk vad kul det skulle vara om någon som besökt revyn tycker till om detta är i någon kommentar! Vad tyckte ni?

 

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan