3. mar, 2017

Inför Revy-SM 2017

Vi är på väg att skicka in bidrag till Revy-SM 2017. I klassen Lokalt nummer, som vi för övrigt gick och vann SM-Guld i 2016, så behöver man naturligtvis skriva en förklaring om vad det är för lokala företeelser som ligger till grund för numret. De som ser numret ute i landet kan ju annars inte förstå varför vissa saker är roliga eller typiska för just vår trakt.

Jag sitter nu och filar på förklaringarna så att övriga revysverige ska förstå!

Det finns fem olika klasser att tävla i. Vi skickar in bidrag till alla utom dans, eftersom vi ju inte har någon balett.

Under nästa vecka ska allt vara inskickat till LIS, Lokalrevyer i Sverige. Det är ett digert arbete som Eva Östling har framför sig innan allt material är sammanställt! Allt ifrån videofilmer, blanketter till de förklaringar som jag beskriver ovan. Sen är det bara att hålla tummarna!

En uttagningsjury, bestående av övriga LIS-medlemmar som inte har eget bidrag i just den klassen, kommer att rösta och sedan kommer ett antal nummer att gå vidare till semifinaler och vissa nummer (de med flest röster) direkt till finalen som kommer att gå av stapeln i Karlstad i augusti. Förra året gick vi direkt till finalen med "Mörka vatten". Det ger en viss press!

Håll tummarna för oss!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan