7. mar, 2017

Mina kollegor IV

Örjan Pettersson

(Foto: ?)

En hejare i orkesterdiket, som dessutom visat sig leverera sketchtext som gjort succé! Slet sitt hår blodigt för några år sedan när vi behövde en ny orkestermedlem. Men Örjan gav sig inte och visst blev det en bra lösning! Språkpolis i positiv bemärkelse.

Som ni alla kan förstå så är fotot på Örjan inte taget i revytider (även om det är revytider hela året i min skalle)! När jag letade foto på Örjan så ska ni veta att det gav mig skämskudde a la grande! Den är killen gör inget större väsen av sig ska ni veta! På 100% av de bilder jag hittade på Örjan, så hade han gömt sig allra längst bak! Utan undantag står han längst bak på bilderna och gömmer sig! Samma sak i orkesterdiket, längst bak inne i hörnet!

Örjan, jag ber om ursäkt att jag lånat din profilbild utan att be om lov! Men nu kommer en utmaning till dig! Fronta dig själv nån gång och tag den plats du förtjänar! Det är du verkligen värd!

 

Kommentarer

09.09.2017 18:53

Eva

Då tackar jag för lånet!

09.09.2017 18:08

Göran Danielson

Ok då! Jag erkänner att jag tagit bilden på min käre vän Örjan P.
Frågetecknet kan därmed förpassas till de sälla .........

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan