28. mar, 2017

Det var en gång.......

Falu-Kuriren 23 december 1971

Kickan får hjälp av dottern när Björbo-revyn drar igång!

Revyn hette Lyckliga Dagar och det planerades för sex föreställningar. I revygänget fanns Kickan Erkers, Per-Olof Hindén, Malte Enmalm, Kerstin Bergqvist, Göran Johansson, Eva Johansson, Axel Hellgren, Gunnar Hallbeck och Christer Gruhs. Revyorkestern hette Lek-Sounds och leddes av Ingvar Andersson.

Nytt för detta år var att vi unga flickor (jo, vi var det då!) plockades in som balett. Vilken innovation! Flickorna var Karin Bergsten, Pia Liss, Åsa Eriksson, Doris Olsson, Anna Nielsen, Marie Hindrikes och Ulla-Beth Enmalm (och så jag då). Monica Hultgren saknas på bilden men var också med.

Man är förtegen om vad revyn kommer att handla om skriver FK. Jag skulle tro att några nummer inte ens fanns skrivna 23 december, en vecka innan premiär!

Ett av numren skulle i alla fall handla om gruppsex i Nås! Holger hade, enligt FK, blivit erbjuden att delta i gruppsex - på allvar!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan