4. apr, 2017

Det var några gånger 73/74 och 75/76

Revyn 73/74 hette "Val -73"

Den revyn har jag inte så många klipp kvar ifrån. Kan det bero på att det var just det året som jag spelade flera föreställningar med feber och vattkoppor?

Tidningarna skriver om de ”fyra stora” sångarna, Kickan Erkers, Kerstin Bergkvist, Per-Olof Hindén och Alf Granberg och om rolighetsministrarna Christer Gruhs och Göran Johansson. Anders & Britta sketchar i ”Hemkomsten”, ”Oljekrisens verkningar” och ”Bröllopsbesvär”.

Nyåret 74/75 var det uppehåll. Mamma Kickan födde nämligen en dotter i november.

75/76 var vi igång igen. Revyn hette "Du vackra sommar"

Nytillskottet för året är Esbjörs Kristina Larsson (numera Christina Warg). P-O gör "Flirtige Knut" och revyorkestern Stig Lindhs ackompanjerar.

Anders och Britta sketchar i "Besökstid". SÄNGEN är med förstås!

Falu-Kuriren recenserar "Den bästa och roligaste sketchen är ändå den med rubrik "Inför matchen". Det är roligt att kunna säga att det är roligast. Främst av den orsaken att här är det revyns unga balettflickor som framträder. De kan verkligen spela sketch också. Det bådar gott för framtiden."

 

 

 

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan