18. apr, 2017

Det var en gång 77/78

Revyn hette Krispaketet.

”TV:s ”kungareporter” föll för Björborevyn” Det kan man läsa i Falu-Kuriren i januari 1977.

Det var nog en stor grej i Björbo att Sven Lindahl, med ett TV-team på fyra personer, kom till Björbo för att filma revyn. Inspelningen gjordes under ordinarie föreställning och inför fullsatt lokal. Inslaget sändes i TV1 (troligen 21 januari står det i en artikel). Per-Olof har berättat att hans mamma Karin bjöd hem hela TV-teamet på hemlagat potatismos och köttbullar. Kan ju gissa att det bidrog till deras nöjda besök!

Anders & Britta sketchar på Arlanda och på en playa långt söderut. Vi driver också med Soptippen på Rävheden i Floda och utomhusbadet (!?) i Mockfjärd som lagts på is.

Christer Gruhs har nu varit med i tio och och hör till veteranerna. Det här året skriver han sketchen ”Provrörsbarn”, som vi balettflickor spelar. Enligt skribenten Claes Husahr, som skriver en artikel i Borlänge Tidning inför revyn, så har Christer även skrivit en sketch om Vansbrosimningen men har en sketch kvar att skriva men har ännu inte bestämt sig vad den ska handla om. Christer är inte alltför orolig trots att premiärdagen närmar sig med stormsteg, skriver han vidare.

Revyn körs i totalt elva föreställningar inför fullsatt publik!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan