4. jun, 2017

Det var en gång 98/99

 Revyn hette i Dur & Skur

Jag tror att sommaren 1998 kännetecknades av regn, regn, regn…..

Vi skojade om väderleken i ”Det regnar” och Tobias fick agera meteorolog Polman medan vi sjöng en text på ”It’s raining men”. Mamma gjorde sitt Prima Donna nummer. Vi hade ett Credence-medley och Göran och Tobias imiterade Hjalle och Heavy, som blivit kända i TV:s ”På rymmen”. Jag och Karin Lindén körade bakom Kickan och Christina i en hyllning till Elton John. Peter Hindén skriver en text "Helst Angels" till P-O, Hans (HP) och Hans-Erik. De vill vara tuffa men sjunger "Men vi é, snarare, PRO"! Christina, Kickan, Karin Lindén och jag sjunger om tanten i "Vart tog hon vägen".

Åke Strömmer skriver i sin recension ”Revymakare i Dalarna – Åk till Björbo och lär hur man gör lokalrevyer med aktuella och lokala skämt!” Han fortsätter ”Nu har Björborevyn, efter sin come back med kraftigt föryngrad ensemble, blivit mycket mer lik vad man kallar revy, och det kanske kan bli ett dilemma. Men så länge P-O Hindén får säga ”röva” i minst två sketcher så blir det nog ingen kris”.

Eljas Sofia Persson gör dekor tillsammans med Annica Gustafsson.

Vi har ett stort scenarbetar/statistgäng i Magnus Andersson (numera Lekare), Lasse (Hindrikes) Pettersson, Göran Larsson, Elin Larsson, Angelica Johansson och Anna-Maria Johnson (numera Sandberg)

Jag gör programmet och vi har fyra annonsörer. Biljetterna säljs fortfarande på moster Gunvor & Melvin Berglunds bostadstelefon.

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan