28. jun, 2017

Det var en gång 03/04

Revyn heter Trådlöst.

Kanske syftar namnet på att vi aldrig håller ett tema hela föreställningen igenom….

Mamma gratuleras för sina 50 år på scen. Hon får 50 röda rosor av revyansvarige Melvin Berglund, som varit med lika länge – fast inte på scen.

Jag skriver en text på Nanne Grönvalls Avundsjuk. Här blir texten Dalhalla och det är P-O som gestaltar Margareta Dellefors. Stackars P-O hade en jättetext att lära in.

Mats gör en show-stopper när han river av Platters-dängan Only you ”så att nackhåren krullar sig på åhörarna” (enligt Åke Strömmer). Åke skriver också att jag och Ulrica inte längre behöver kallas Kickans döttrar – vi står minsann på egna ben.

Numret före finalen heter Cinco Latinos och har en text på Östen med restens Åh, Maria. Killarna sjunger iklädda ponchos och sombreros. P-O har skojat bakom scen genom att ändra texten ”På gymmet jag tränat min kropp” till ”På gymmet jag tränat min snopp”. En kväll råkar han naturligtvis sjunga snopp på scenen. Vi skrattar så vi gråter. När vi sedan ser att det i en av ponchosarna har fastnat en galge som dinglar för full rulle så vet jublet inga gränser! Vi skrattar hejdlöst!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan