13. jul, 2017

Idéer

Ikväll kommer det goda vänner på besök! Vi kommer att äta, dricka och prata! De som kommer har, minst sagt, revyerfarenhet kan man lugnt säga.

En av besökarna har aviserat att hon har en revyidé som hon vill bolla med oss! Så kul! Kanske kommer vi att skriva en revytext innan kvällen är slut!?

Jag funderar på det är med revynummer och texter! I år fick vi kritik för att vi i ett bildspel hade en bild (av många) med en kärnfamilj. Vi skulle ha haft personer från HBTQ tyckte kritikern........ Jag blir lite trött på den här diskussionen! Kan inte personer bara få vara just det vi är -  människor. Om man hela tiden ska tänka på vilken läggning personer har och ta med dem bara för att....... då har man vad jag kallar omvänd diskriminering! Är det bättre? Då har man ju verkligen pekat ut dem!

Nej, jag kommer att skriva om saker som dyker upp i min skalle oavsett vad det är, så får det bli som det blir!

Till sist vill jag tacka för att det igår blev >20.000 besökare på den här bloggen! Inte kunde jag i min vildaste fantasi ana det gensvaret, när jag i januari startade den här sidan mest för att organisera mina texter och så en liten "dagbok" på köpet! Men kul är det!

Ett ödmjukt TACK!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan