25. jul, 2017

Jobba, jobba, jobba!

Att jag vill och kan lägga ner så mycket tid på revyn beror på flera saker.

VILL för det känns som ett arv att förvalta. Mamma var med i 51 år. Det är inte något man bara lägger ner. Revyn betyder inte bara mycket för mig utan för hela den lilla orten Björbo! Ca 700 personer bor det där.

KAN för att jag sett till att ha jobb som möjliggör att jag kan jobba på de tider och på det sätt som passar mig.

Revyn och vårt företag är en synnerligen bra kombo! I revyn har jag nytta av den personliga utvecklig jag genomgått genom mitt företagande och i mitt företagande har jag nytta av det nätverk jag delvis skaffat mig tack vare revyn. Att stå på scen i revyn har gett mig vana och erfarenheter av att prata inför grupper av människor - något jag var EXTREMT otrygg i innan. I företaget har jag fått träna både på att prata inför människor och att använda min engelska. Jag får resa och jag får träffa nya människor. Båda är saker som jag älskar.

Ibland krockar så klart de båda delarna, konstigt vore det väl annars. Men när andra ofta säger att "välja mellan två onda saker" så väljer jag mellan "två goda saker". Vilket privilegium!

Jag noterar också ofta att många längtar till semester eller andra ledigheter och snart kommer ågesten för att semestern är slut och att man ska tillbaka till jobbet! Varför går man kvar i en anställning som man inte tycker om?

Varför det är bild på ett duschmunstycke?

Jag säljer ju världens bästa hygienartiklar! Så enkelt kan det vara!

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan