26. jul, 2017

Fortsätter tanka

Vi fortsätter tanka energi!

Idag har vi vinkat av mycket energigivande goda vänner. På mindre än ett dygn hinner de dela med av sig av energi och erfarenheter som vi så väl behöver! Mat & dryck och en lång promenad och så lite snack i stearinljusens sken på uterummet avslutade kvällen. Tack Lena, Calle, Marcus och Jess!

När de åkt började telefonen gå varm! En tidigare kollega ringde och undrade om revyn ville köpa en frack, Per-Olof hade fått OK från både min mamma Kickan och sin bror att de kommer och underhåller med oss på Hjort-Olars på söndag. Lisbeth ringde och fixar både mer fika och ser till att det finns växelpengar, Carina tipsar om ett och annat (hemligt än så länge) och lovar leverera fikabröd samt fixar ytterligare fikabröd via Inger. Annika vill ha feedback på filmsnutt och hon är minsann en talang på PR! Ingrid (Inka) SMSar och bjuder på fest på fredag. Kerstin hör av sig och undrar om revybiljettpriser. Mia har huset fullt av barn. Fredrik är på ingång för att låna ut Kevin till oss några dagar. Pratar med mamma om att låna deras stuga imorgon för att fiska.

NÄ, nu behöver jag en kopp kaffe!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan