29. jul, 2017

Anders & Britta

Min kusin och min mamma, kanske mest kända som Anders & Britta. På bilden tillsammans med min kusin Bror-Erik, som kompar på gitarr.

Imorgon söndag 30 juli kl 15 kan ni höra dem vid Hembygdsgården i Dala-Floda. Det är inte ofta som de underhåller numera så det är ett unikt tillfälle! Tror inte att de gör någon sketch, men sångunderhållning vet jag att det blir.

Vi kommer även att få tillfälle att lyssna till Anna B Pettersson och Märta Östling. En nuvarande och en kommande (?) revystjärna. Lite allsång kommer det också att bli och sen vet man aldrig.....

Passa på att fika vid Hjort-Olars Café vägg i vägg med hembygdsgården! Vi har bullat upp med både Ragges Favoriter och Berits drömmar och mardrömmar plus en hel del annat.

Det är en hel del att ordna med. Vi skriver listor, funderar hur mycket som kan gå åt, har vi växel så det räcker, porslin eller engångskoppar?, laktos, gluten, veganskt. Vi skriver allsångshäften och skyltar.

Efter många funderingar så tog vi beslutet, för ett par veckor sedan, att avstå från att delta i Operafestivalen. Tråkigt, men nödvändigt! Hur skulle vi ha hunnit med det? Hur tänkte vi där?

När vi inte planerar café så fixar vi inför Revyskola på onsdag. Snart ska vi också ha uppstart av 2018 års revy. Ja, inte är vi "görlösa" precis!

Månadsskifte är det ju också! En del bokföring får jag nog klämma in.

Dessutom har bloggen nu passerat 22.000 besökare så ikväll blir det bubbel!

Hej & Hå - Fullt sjå!

 

 

 

 

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan