6. aug, 2017

Ridån har fallit

Så har ridån fallit för Revy-SM 2017.

Jag gläds med dem som varit där och deltagit och kanske t o m vunnit ett SM-Guld. Grattis till både alla vinnare, men också till alla andra deltagare! Det är ett stort arbete att göra revy!

Ifjol gjorde vi det, vi tog ett SM-Guld. I år fick vi inte med ett enda nummer ens till semifinalen. Så olika kan det vara år från år.

Många har undrat om vi skulle åka dit eller inte. Det gjorde vi inte. För en liten lokalrevy så är det en stor kostnad att delta i arrangemanget. När man då inte har något nummer med så blir det en orimlig (min personliga åsikt!) kostnad. Det blir väldigt mycket spilltid också om man ska vara där från onsdag - lördag natt. Festivalpaketkostnad, resor, kost och logi. Det kan lätt dra iväg till stora belopp.

Det vore synd om det skulle bli så att vi måste räkna på vilka nummer vi har råd att anmäla för att eventuellt kunna åka nästa år. Då är det dessutom lång resväg - 2018 hålls arrangemanget på västkusten.

Undrar hur alla andra revyer tänker om detta?

Kommentarer

06.08.2017 20:44

Annika Haglunds

Vi hyser gärna delar av ert gäng om det funkar som västkustboende nästa år./Annika o Jesper

06.08.2017 21:30

Eva

Ni är ju gulligast i världen! Vet inte exakt vart det blir än.❤️💕💗

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan