8. aug, 2017

100%

Ska dé vá, ska dé vá 100, minst 100 procent.

Det sjöng Lotta Engberg för några år sedan. Nu har jag lovat mig själv att ge mitt företagande 100% under 120 dagar. Jag ska bli mer strukturerad och lägga upp planer och mål. Bloggen kommer nog att handla lika mycket om det som om revytokigeter framöver. Jag har samma tid till mitt förfogande som tidigare, men bara jag nyttjar den bra så kommer det att gå!

Karaffen med 100% Kranvatten får symbolisera detta! Den är för övrigt inköpt idag på den nyöppnade butiken Lilla S här i Mockfjärd. En ung tjej som förverkligar sin dröm att ha en butik med inredningsprylar och smycken. Lycka till Stina! (Nej, jag lyckades inte vända bilden rätt den här gången, men lägger inte tid på såna petitesser). Rekommenderar verkligen ett besök!

Vidare kommer det att bli en del produktvisningar. Både är på bloggen, men också "live" för dem som önskar. Antingen hemma hos oss eller om nån önskar, på andra platser där det kan passa.

Besök gärna min FB-sida som heter HEL. Där delar jag med mig av intressanta artiklar jag hittat och rekommenderar även produkter jag tycker är bra (våra egna så klart!).

Om du är nyfiken på vår allra nyaste produkt så kan jag berätta att det är ett kit med duschcreme och body lotion som doftar citrus/mynta. Såå fräsch! Jag köade i en timme igår för att få köpa hem ett antal att ha på lager tills dess att de släpps i det egentliga produktsläppet som kommer om några månader.

 

 

 

 

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan