1. sep, 2017

Det var en gång 2012

Revyn hette Kulingvarning

Året innan hade vi haft paus

Annica spelade förkyld i en sketch, hon hostade så jag trodde lungorna skulle flyga ur henne. Vad gör man inte för konsten?

Hans P och Richard, iklädda skumgummimadrasser (!!!), sjöng "Vill du ligga PÅ mig då?", en travesti på det årets musikplåga "Vill du ligga MED mig då?". Det slår mig att det brukar vara textordvändningar åt andra hållet....... alltså att vi gör det fräckare än originalet. Tvärtom den här gången alltså. Mats Ingels berättade för mig att han hade skrattat under det här numret och resten av föreställningen. De han hade med sig på föreställningen hade tyckt att han störde! Vi älskar sån't!!!!!

Krille spelade Maria Montazami och hade bl a en replik "Häng upp tofsar som man kan lurva sig i!". Han hade stora gardintofsar på en tunika!

Ett nummer hette "Hyr en pensionär". Det handlade om äldre på ett boende som kom på en genialisk idé. De skulle sälja tjänster. En ordväxling från sketcen

H-E till Tobbe: Vad har du här i örat?

Tobbe skakar fram ett piller

Båda: Ett stolpiller!!!!!?????

Tobbe: Jag undrar var jag har gjort av hörapparaten!

Ett annat nummer jag minns är Singel & Gnuss, Bengt-Ollez var på dansbandsvecka i Malung. Vi sjöng på melodin "Du ska vara min Margareta". In kommer Krille, som ersättare för Hasse som slutat. Krille vill spela hårdrock och vi frågar "Kan du spela i C dur?", Krilles svar "Ja, om jag har tur!". Han avslutar sången med ett hårdrocksriff kastar gitarren och går ut! Vi spelade så klart play-back och Hans-Erik spelade så häftigt på keyboarden så att han fortsatte att spela utanför tangenterna....... Ja Herre Guud så roligt vi hade!

 

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan