12. okt, 2017

Världens bästa!

Vi har, utan diskussion, världens bästa revyorkester! De är så bra så att de inte ens behöver något namn. REVYORKESTERN - punkt slut! Bilden är från en repetition. I skarpt läge har de naturligtvis klätt upp sig!

Nästa vecka ska vi samlas hemma hos oss för att gå igenom vilken musik som vi beslutat om så här långt...... Det kommer säkert att bli tillägg och förändringar, men nu är vi så pass långt gångna i processen att det är dags för uppstart!

En del tekniska hjälpmedel har vi för att underlätta arbetet. Det behövs eftersom vi bor på så spridda orter. 

Alla texter som är under arbete, läggs i en gemensam Dropbox. Där ska alltid ligga den mest aktuella versionen (det kan bli många ändringar). Det är upp till var och en att se till att man har den rätta.

Det finns också en spellista i Spotify, där alla originallåtar ligger. Och eftersom jag förstår att några är nyfikna över 2018 års låtval så har jag precis gjort listan hemlig. Tji fick ni!

När jag skriver en text till en låt så gör jag två kolumner. I den högra ligger originaltexten och i den vänstra lägger jag min skrivna text. På det sättet kan jag se hur rim osv är upplagt i originalet och jag kan t ex också hoppa över en vers. På det här sättet ser också alla berörda hur det är tänkt.

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan