17. nov, 2017

Tjoho

Joråsatt........ det blir ett försenat bubbel ikväll!

Bloggen passerade 46.000 besök i onsdags redan, men då var jag ensam hemma och hur kul är det att bubbla själv lixom? Igår kväll var jag på möte så då blev det inte heller av - men ikväll!!!!! Däremot tror jag att jag hoppar över att dansa på bordet. Det får bli en annan gång.

Idag kokar nästan hjärnan! Har precis skrivit klart en text som jag verkligen fick kämpa med! Ibland bara rinner orden ur en, men idag var det inte så. Nu finns den på pränt i alla fall, som ett embryo att göra något av.

Ett rep-schema för morgondagen har jag också pillat med. Någon kommer inte alls, någon kommer sent och vem ska vara med i de olika sketcherna, om den inte ska behöva få en lång lucka ........

Det börjar bli svårare och svårare att skriva om vad vi gör utan att avslöja för mycket! Jag längtar tills vi får visa upp vad vi har åstadkommit. 

Ju mer vi gör så verkar det som det dyker upp ännu mer som vi borde göra! Det finns ingen ände på hur mycket tid vi kan lägga ner. Jo, det finns förstås en ände...... Den 5 januari ska ALLT vara klart för PREMIÄR!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan