20. nov, 2017

Koreografi

Hanna Berglund, som koreograferat revyn under några år har annat för sig i år så vi stod utan koreograf.....

Då träder de in, våra hjältar, direkt ur ensemblen. Vi fixar det!

 

 

Anna B Pettersson gav oss en duvning igår i ett riktigt zumbapass med en koreografi till den låt som hon också skrivit texten till. 

och

Maria Gärds, som drämde till med korr till både entré, final o ytterligare två nummer.

Svetten rann, vader och fötter ömmade, hjärnan kokade av information, men vi kom igenom hela söndagens övning utan skador.

Ett hjärtligt tack till er tjejer för att ni fixade det så bra!

I syrummet dundrade symaskinen när Anna-Karin fick det ena uppdraget efter det andra. Sy in! Sy ut! Laga! Och sist men inte minst "Kan du sätta i kardborreband i det här så att det går snabbt vid byte?"

Programordningen satte jag och Eva Östling i fredags. Det brukar bli en massa diskussioner om den! "Jag hinner inte byta om där!", "Det vore väl ändå bättre om......!". MEN, när vi presenterade den under lördagens genomgång så fick vi....... inte en negativ kommentar! 

Vi är ju en lite annan ensemble i år så det blir ännu tajtare än tidigare, men med jävlar anamma och fantasi så kommer vi att fixa det!

En annan sak som kommer att underlätta är den nya dörröppning mellan scen och loger som tagits upp. Nu finns där t o m en trappa. Kommer att underlätta enormt!

Och för er som undrar. Bilden visar INTE revygänget! Bara några bleka kopior! Så det så!

 

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan