14. dec, 2017

Små saker

Vad i hela friden vill jag säga med den här bilden då?

Jo nu, mina vänner, är vi inne på de små detaljerna! Nåja, lite stora saker har vi väl också kvar men i stort sett så börjar vi nu krypa neråt på detaljstadiet.

På helgen ska vi äntligen få öva med myggor (mikrofoner) och vi kommer att köra revyn i "rätt ordning", alltså numren i den ordning de kommer att köras när vi sedan går skarpt!

Vi har fått order/önskemål om att nu ska vi släppa manus, vi ska ha så mycket kostym och rekvisita som det någonsin går och vi ska börja köra med ljus och bildbakgrunder.

Ju mer saker vi börjar öva med, desto mer kan vi gå in och fila i det lilla. 

Jädrar i min lilla låda så spännande det ska bli!

I år ska jag passa på att vända mig om när vi repeterar så att jag får se vilka bakgrunder vi har. Det har hänt många gånger att jag först på fotografier ser hur det verkligen ser ut för er i publiken.

Det är också kul att höra det s k "ut-ljudet", det som ni hör. På scenen hör man inte riktigt hur det låter totalt sett.

Ett av kommane rep kallas för "teknikrepet". Det är då vi får veta var vi ska gå in och ut och vem som tar in grejer (och ut). Det är enormt viktigt att alla vet sin roll. Minsta lilla störning kan ställa till mycket oreda.

På tisdag ska vi dessutom ha ett särskilt koreografirep. Maria (Gärds) och Anna (B Pettersson) kommer att grilla oss så att vi rör oss som vi ska.

En kompletteringsbeställning ska in till vår "hovleverantör" Partykungen, men det mesta ska finnas nu.......

Imorgon ska vi busa lite på en hockeymatch. Björbo möter Älvdalen och Björbo Lucia ska krönas. 

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan