12. jan, 2018

Tissel & tassel

Det pingar för meddelanden i telefoner som snabbt göms undan. Det tisslas och det tasslas. Min lättrörde make får tårar i ögonen när han läser mess och jag får inget veta!

För tio år sedan fyllde jag 50 år en lördag och jag fick den allra bästa födelsedagspresenten. Jag fick spela två revyföreställningar under eftermiddagen och kvällen. Det roligaste jag vet!

Nu tio år senare fyller jag av förklarliga skäl jämnt igen men den är gången är det på en fredag. Vi brukar inte ha fredagsföreställningar........ men då händer det som så, att den fredagsföreställning som var planerad till ikväll av någon anledning blev flyttad ett par veckor framåt. Jag vet inte vad som hände. Det svamlades om olika anledningar.

Jihaaa! Jag får spela revy på min födelsedag igen!

Ett par dagar innan jag fyller år så fyller en annan Revy-Eva också jämna år! Vi firar tillsammans genom att hela publiken bjuds på tårta! Det är ungefär det enda jag vet ska hända..... Det kommer ut info på revyns FB-sida inom kort. Håll utkik ifall du vill dela vår kväll!

Den här revysäsongen sjunger jag en mycket personlig text om att fylla år....... Jag kan tänka mig att det blir väldigt känslosamt, faktiskt så börjar jag bli lite smått nervös.

Nåja, först ska vi avverka två helger med dubbla lördagsföreställningar och eftermiddagsföreställningar på söndagarna.

Behöver jag säga att jag älskar det?

 

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan