16. jan, 2018

Nygammalt

Året är 2007

Vi har gjort omtag med nya medverkande och titta så många vi var! Jag kan ju förstå nu varför vi springer som skållade råttor bakom scen för att hinna med alla scenbyten!

Vi körde 22 nummer på ca 2 timmar och var 9 killar och 6 tjejer.

Tjejer fr vänster: Therese Wall, Anna-Lena Kjellander, Ulrica Erkers, Anna Warg, Annica Gustafsson och så jag Eva.

Killar fr vänster: Hasse Ström, Hans HP Persson, Richard Linderholm, Mats Lissjanis, Pontus Norman, Christer Gruhs, Tobias Gruhs, Hans-Erik Bergman och Göran Johansson (han med rondellen ni vet!?).

Av de uppräknade är bara två tjejer och en kille kvar i år. Det visar ju i alla fall att det går att förnya en ensemble!

I år kör vi 30 nummer på strax under 2 timmar och är 4 killar och 4 tjejer + 1 kille och 1 tjej på inskolning

Vi har ju också löst det så att vi har en gäst i varje föreställning. Olika varje gång. Det var från början en nödlösning, men den visade sig bli mycket lyckad. Det är energigivande att få in personer i gänget som tillför olika erfarenheter. Gästlistan spänner både över ålder, kön och olika yrkeskategorier. De som läst texten hittills har alla läst mycket bra, men på lite olika sätt. De har verkligen satt sin egen prägel på texten. Så häftigt!

En av gästläsarna, Ann Björklund, har vi lånat in från Horndalsrevyn. Läste på Horndalsrevyns FB-sida att de "tackar för förtroendet och funderar vidare på möjligheter för liknande samarbeten i framtiden".

Kul att de gillade idén! 

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan