2. feb, 2018

Ångest och lättnad

Att jag aldrig vänjer mig! Nu har jag snart spelat klart mitt 47:e revyår och varje år har det varit likadant när det närmar sig sista spelhelg.

En blandning av ångest och lättnad. Ångest för att det alltid går så himla fort och lättnad för att vi är så nöjda med årets föreställning.

Självklart ska det bli skönt att få lediga helger. Om jag minns rätt så var det nån gång i september som det hände senast.

Men oj vad jag kommer att sakna revyfamiljen. Vi som delar allt och peppar och stöttar varandra. Vi pratar verkligen om allt i vår tjejloge. Vi skrattar mest, men vi gråter nog en skvätt då och då också!

Inte alla hemligheter avslöjas dock oss tjejer emellan. Under revyn 2017 så var ju Terese gravid och Isabel var med som stand-in om utifall att........ Hon visade alla tecken på graviditet, men blånekade!!! Imorgon kommer hon och visar upp Arvid! Sen ska mormor Tutti och morfar Mats få barnvakta så att hon och Erik får se revyn. Grundlurade blev vi! 

Varför i hela friden illustrerar jag det här inlägget med en Helly Hansentröja då?

Jo, i november (tror jag det var) så var jag med i Sök & Finn och efterlyste om vi kunde få låna oranga Helly Hansentröjor som vi behövde som rekvisita i en sketch. Det ringe i tre veckor! Aldrig kunde jag väl tro att det fanns så många tröjor liggande.

Nu återstår att se om namnlapparna finns kvar i tröjorna så att rätt tröja lämnas tillbaka till rätt ägare. Jag har en hel lista på namn och telefonnummer.

Wish me luck! 

Till våren/sommaren har vi funderingar på en fest för revygänget. Festen kommer kanske att hållas vid vårt nya ställe i Nåsen och vad passar väl bättre då än att ha en Helly Hansen-fest? Undrar om Annie Lööf skulle vilja komma? Och Anders Borg? 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan