9. feb, 2018

Sköntont

Det finns ett uttryck som heter att något är sköntont. Ni vet, t ex massage i ömma muskler. Det gör ont, men är skönt på samma gång!

Så känns det nu inför kommande helg. Sköntont! Tomtskönt! 

Det är första icke inbokade helgen sedan 21-22 oktober. 

Vi laddade idag inför den tomma helgen med att åka till stugan. Som vi har längtat! När vi kom dit var det omöjligt att åka bil fram till avtagsvägen så vi fick gå i ca 1,5 km och väl framme vid vår lilla "väg" ner till själva stugan möttes vi av en snöplogvall som hette duga. Tur att vi packat snöskovlar!

Hans-Erik skottade och skottade och skottade! Ser ni tumstocken som sticker upp ur snön? 53 cm visar den. Vi gav upp tanken jpå att skotta av taket den här gången. Det får bli ett besök till för det ändamålet. 

Själv gav jag mig på att sota vedspisen. Vi har köpt en riktig sotviska av en riktig sotare och nu minsann kom jag åt på alla möjliga och omöjliga ställen. Det var då väl sjutton nu om det inte ska bli drag när vi eldar!

Så när vi åkte hemåt för att se OS-invigningen konstaterade vi att Hans-Erik jobbat vitt och jag svart!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan