22. maj, 2018

Early bird

Tack och lov lyckades jag skjuta upp vår reptid som vi fått på Revy-SM i augusti. På första repscemat som kom så stod vi upptagna att repa kl 13 vilket innebär att vi skulle fått åka hemifrån i grisottan!

Jag kontaktade regissören och bönade och bad och beskrev vår långa restid och idag kom det en ändrad till till kl 15.15 onsdagen den 8 augusti. PUH! Så skönt att det gick att ändra!

Har lite svårt att fatta att vi då kommer att bo i Borlänge och inte i Mockjock, så när jag slog in resväg för att se hur lång tid en bilresa tar till Halmstad så skrev jag från Mockfjärd. Jag lär väl vänja mig så småningom. 

Nu återstår att få till ett notarr på vår låt och det hoppas jag att Jens kan ta åt sig. Sen är det en del pyssel med logistiken där nere också. Annas ena dotter fyller år under dagarna vi är där så vi försöker lösa det så att hela hennes familj kan vara med på plats. Familjerelationer ska man vara rädd om!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan