16. sep, 2018

Musik i mina öron

Kors i jösse namn vad häftigt att få nå 100.000 besök på bloggen!

Det gjorde jag igår kl 14.21. Nu i skrivande stund så är det ytterligare 635 besök på bara lite drygt ett dygn!

Idag har vi haft ett extrainsatt skrivmöte för att kolla upp vad som redan är på gång och se över läget vad som kan vara idéer som det ännu inte finns påbörjade texter på. Ser lovande ut!

Sedan har vi bestämt två alternativa datum när vi ska ha det första mötet mellan sångare och orkester. Det kommer att bli i mitten av oktober. Då är förhoppningsvis all musik beslutad och sångtexter skrivna. Vi brukar jamma lite samt fundera igenom tonarter och vilka som sjunger lead och vilka som ska sjunga stämmor. Vi har egentligen ingen som skriver några sångarrangemang för oss så det blir till att skapa fritt. Mycket gör vi på gehör och i revysammanhang är det bra om man kan både sjunga lite av varje men också haka på stämsång där det passar. Dessutom måste ju allting fungera rent programmässigt! Man ska hinna byta om och slita av sig peruker och kläder, ibland t o m utan att hinna till sin loge. Det är många gånger scenarbetarna står beredda att slita av en scenkläder och räcka fram nästa omgång. Ja jisses så stressigt det kan vara! Men ack så roligt! Jag kan nog lugnt säga att alla vill ha så mycket som möjligt att göra! Helst vara med i varenda nummer! Ha ha! Ingen vill sitta i logen och ha paus! Skittråkigt!

Efter en föreställning är man både helt urblåst i skallen samtidigt som man är speedad och uppe i varv! 

Vi är nog lite galna vi som håller på med detta! Man skulle nog t o m kunna kalla oss revytokiga!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan