19. sep, 2018

Sjunga för fulla spjäll

För att hålla rösten igång så anmälde jag mig till kören Joyvoice.

Inga krav bara sjunga! Det är så skönt att bara få öppna spjällen och ösa på! Moderna låtar och stämmor och texter i en app i telefonen. Perfekt!

För övrigt har jag idag agerat både filmare, regiassistent och frisör. 

Filmen spelade vi in på Jussi Björlings torg idag i lunchtid. Aktören (Vaktmästarn) bestämde manus innan vi cyklade dit, jag bestämde ljusvinkel och så körde vi. En (1) tagning så satt det som ett smäck! Proffsig aktör den där vaktis!

 

Frisör har jag lekt på en peruk.... suck. Det finns sällan, eller aldrig, en peruk till just den rollfiguren vi har tänkt. Nu fick jag göra en kompromiss och köpa en annan för att sedan frisera den till rätt stuk. Det är syntethår ÖVERALLT! Dessutom kan jag bara tänka mig hur svettiga vi ska bli i detta "plasthölje". Allt för konsten!

Ett paket som skulle komma idag, kunde tydligen inte levereras vid dörren (nej vi bor i lägenhet med låst port) och då ska det lämnas till postutlämningsställe. Åkte dit, men nej, de hade inte fått något paket. Om det inte kan lämnas vid dörren går det via Örebro till utlämningsstället............... I appen som jag laddat ner står det "Det gick inte att leverera. Mottagen okänd" ?????????????????

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan