20. sep, 2018

Paketcirkusen löst - till slut!

Adressen blev lite luddig....... Björborevyn finns ju inte på vår adress, men i fältet under står mitt namn och mitt mobilnummer.

Fick en SMS avisering att paketet skulle komma igår, men när jag kommer till COOP så finns det inget paket. Den nyinlagda Appen för Postnord säger Mottagaren okänd! Då går den en sväng till Örebro säger damen på COOP, då får vi det till oss imorgon (läs idag). Kollar Appen innan jag ger mig iväg på stormig cykeltur. Nu står det "Kunde inte levereras". Det är på väg till Örebro IGEN!

Då ringer jag min son, som jobbar på Postnord. Han är ledig från jobbet men hjältemodigt jagar han mitt paket inom Borlänge innan det hinner iväg till Örebro. Får sedan en helt privat leverans hem!

Finalkläder till herrarna för provning på söndag när vi träffas för fotografering är nu fixat! Tre storlekar för säkerhets skull! Wish me luck att de passar!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan