3. okt, 2018

Inte skrockfull

Om jag har räknat rätt så har jag i dagsläget lämnat in tretton textförslag inför kommande revy.

Det är ju tur att jag inte är skrockfull! För nu tror jag det är slut på idéer. Men man kan ju aldrig vara säker.

Det finns ett antal idéer som fortfarande ligger i listan för icke skrivna texter.......

Igår fick jag hem några klädplagg som det är bytt storlek på och en komplettering av en annan grej. Jag har gjort en skiss för att förklara för sömmerskan hur hon ska pimpa finalkläderna för tjejerna. Jag köper ofta in kläder från www.bonprix.se . De ligger bra i pris och har många storlekar. Snabba leveranser och smidiga returer/byten. Ett par skor saknas fortfarande. Det är en storlek som är restnoterad och de kan inte ens lova att den kommer in igen. Om inte så får jag välja en annan sko som ser nästan likadan ut..... Jag går INTE på lurendrejeriföretag igen som skickar fel sko från Kina och dessutom tar mer betalt än vi kommit överens om!

Skitföretag! Köp rekommenderas INTE från 

www.wiborg.se

För övrigt så väntar jag in några tygprover. Vi behöver se om kontrasterna blir tillräckligt stora så att de klarar ljussättningen.

Ikväll ska jag på Joyvoice kören igen. Vi ska ge oss på den fjärde låten på raken. En ny låt varje vecka. Stämmor tillgängliga i app! Kul! Det enda jag kan reta mig på är allt tjatter när körledaren inte går igenom just "min" stämma! Så respektlöst mot henne och alla andra som försöker höra vad hon lär ut! Jag tränar på mitt tålamod där!

 

 

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan