25. okt, 2018

Lurade!

Det var en fantastisk ljusshow på Skifskonserten i lördags!

Ser ni Björn i högra kanten?

Vi funderade länge på hur de kunde projicera en bild (klippdocka) på ridån i bakgrunden ända tills vi insåg att även ridån var en bild och inte en fysisk ridå!

Lurade!

Igår medan vi åkte bil fick vi en önskan från producentEva. Hon vill absolut att vi ska ha med ett ämne/en händelse. Svårigheten med en sådan önskan är om händelsen i sig inte räcker till ett helt nummer. Det händer ganska ofta att vi får idéer till nummer som bara räcker till kanske en slutreplik eller en liten del av något.

Vi funderade och tackade tekniken för att vi kom åt våra dokumentfiler från mobilen. Det fanns en sketch där idén skulle kunna vävas in. Igår kväll gjorde vi det och nu kanske både grundsketch med tillägget kommer med i programflödet.

Den som lever får se! Eller rättare sagt, den som kommer på revy får se!

Idag har jag flyttat flera hundra bilder från mobilen till mappar i datorn. Har tänkt göra det så länge och idag blev det av.

Det pingar då och då i mobilen då det kommer paketavier hemma i Borlänge. Dessutom ringde det på porttelefonen (i mobilen) och PostNord var vid porten för en paketleverans. Får hämta det när vi kommer hem istället.

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan