29. nov, 2018

Ingvar Carlsson?

När min dotter var en liten, liten flicka (typ 4-5 år) var hon ohejdat förtjust i Ingvar Carlsson. Hon blev mycket förnärmad när han avbildades som en skosula! Hon kunde sitta framför TV:n och beundra honom. Kan fortfarande inte fatta varför!

Idag när jag köpte skosulor till ett par nummer så kom jag att tänka på det.

Skosulorna ska vi ha i två nummer. I båda kommer aktörerna att som fotbeklädnad ha bara strumpor och inga skor! Det gillas INTE av t ex vår producent! "Tänk om vi tappat små vassa saker på golvet! Ni kommer att få skärsår under fötterna."

Lösningen blir att lägga sulor inne i strumporna. Det gäller att hitta lösningar på eventuella problem!

Övrigt revyjobb idag har bl a varit att se över listor, listor och andra listor. Inköp av småprylar och textförfattande av ett eventuellt nytt nummer. Till vår stora glädje har en ny medarbetare tackat jag till att jobba i foajén! Ida Larsson, som numera studerar i Luleå och därför hoppat av, ersätts av Ida Boeten! Vi som har svårt för namn (läs Vaktmästarn) är tacksamma för att vi inte behöver lära oss ett nytt!

Välkommen Ida!

 

 

 

 

 

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan