6. dec, 2018

Körkonsert

Igår hade vi avslutningskonsert med kören Joyvoice. Vi höll till i Missionskyrkan i centrum och det var nästan fullsatt.

Vi framförde samtliga låtar vi övat på under hösten och det var en blandad kompott av pop och lugna ballader.

Lite schizofrent kändes det att sjunga en av låtarna med originaltext. Jag har ju använt den i kommande revy med en egen skriven text. Nåväl, nu kan jag koncentrera mig på min text framöver. Skönt!

Idag tog jag en promenad till Kupolen för lite revyshopping. På vägen hem kunde jag hämta upp en leverans av revykläder på hovleverantören COOP Forssa Centrum. Jag fick beröm för att jag hämtar paketen så snabbt! De känner ju ingen mig nu efter alla leveranser! Vi har t o m fått lägga ut reklamlappar för revyn i paketkassan! Bra service!

Så skönt att kunna promenera på mina uppdrag. Idag var det ju också så härligt väder med strålande sol och -5 grader. Så välbehövligt med dagsljus. Solen är ju bara uppe i sex timmar per dag nu så det gäller att passa på!

 

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan