8. dec, 2018

Fortsättning

Efter ett gympass (för alla utom undertecknad) så bjöds vi på denna frukost! Carina hade fixat så härligt med både färskpressad juice, smoothies, nybakade baguetter, skinka, ost, grönsaker och kaffe!

Alla tyckte att detta skulle bli en tradition - varje repdag!

Nåväl sedan följde koreografirep som Maria höll i. Innan lunch hann vi med både entré och final och ett nummer som handlar om en viss sammanslutning som har varit mycket aktuell nu i dagarna! Ibland undrar jag om vi dikterar verkligheten!? Saker som vi tar upp blir ännu mer aktuella ju närmare premiär vi kommer!

En god lunch gav ännu mer energi och vi gästades av NBV's Johan, som förklarade vikten av listor! Jag har väl berättat om listor tidigare? 

En jacka jag tagit hem till killarna var alldeles för stor åt alla så det fick bli ett onlineköp för att fixa en annan. Tur att det finns näthandel!

Sedan gav vi Carina en liten hand i att fräscha till köket innan vi vände hemåt!

Ikväll ska vi gå på Trafikverkets körs julkonsert. En gång i tiden var jag med och startade den. På den tiden hade dåvarande körledaren bara tid att leda oss på lunchtid, så alla slängde i sig lunch och så övade vi. Därför heter kören After Lunch! Då hette körledaren Jenny Helldahl, idag är det Birgitta Bengtson som leder kören. Med den äran! De är jättebra! Ser verkligen fram emot det!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan