13. dec, 2018

Tjuvkik

När publiken sätter sig på plats i salongen så har många, många personer lagt ner ett ofantligt stort arbete för att revyn ska bli ..... X-tra bra!

Idag har jag, petimetern, fått den stora äran att korrekturläsa programboken! Annica har gjort ett jättefint jobb och ni ser framsidan här brevid. Hans-Erik har framgångsrikt jagat annonsörer och nu börjar vi se resultatet! Åtminstone en annonsör har förstått årets tema och anspelat på det i sin annons! Kul!

Nu har jag skickat petiga småändringar till Annica.

Tidigare idag har vi dessutom kollat priser på grejer till serveringen, haft kontakt med turistbyrån, reviderat fribiljett/gästlistor, haft kontakt med företaget som levererat tröjor till serveringspersonalen för kompletteringsbeställniNg och packat ner kläder som ska med till helgens rep.

Idag har vi dessutom bokat biljetter för att åka och se Lännviksrevyn! Äntligen får vi till det! 20 januari, när vi spelat em-föreställning, slänger vi oss i bilen och drar till Öje!!!

På ett lunchmöte för företagare idag fick vi frågan vad vi jobbar med!!!! Den frågan besvaras under tiden okt-feb med: ”Vi jobbar med Björborevyn!”. Mötesledaren blev nog lite impad av vårt engagemang för han lovade lägga ut en länk med tips om att besöka oss! Sånt tackar vi för🙏🎭

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan