1. jan, 2019

Årets första dag

Vad gör vi på årets första dag!

Först och främst hämtar vi oss från firandet igår tillsammans med mycket goda vänner! Vi skrattade så jag är glad att jag inte behöver använda rösten så mycket idag. Hoppas den är tillbaka imorgon kväll.

Det andra vi gör är att rapportera statistik till NVB. Varför gör vi det?

Revyns huvudman och uppdragsgivare är sedan många år tillbaka IOGT. Det var i IOGT's regi som revyn tog sina första stapplande steg. Det är i IOGT's lokal som vi repeterar och kör föreställningar. Revyns överskott går tillbaka till IOGT bl a för att finansiera driften av vår lokal. Vi är mycket priviligerade som har en så fin lokal för vårt revyande!

NBV är nykterhetsrörelsens bildningsverksamet och mycket av vårt revyarbete bedrivs i studieform.

Imorgon ska höstens studiecirklar redovisas till NBV. Därför sitter vi en nyårsdag och ser till att alla uppgifter är ifyllda. Imorgon ska de levereras.

Ja, det var väl inte det allra mest upphetsande blogginlägget jag skrivit, men det är en del av att driva revy och det är ju det jag vill visa med min blogg.

Allt är inte paljetter och applåder!

 

 

 

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan