28. jan, 2019

Ja! Vi kommer!

Nu har de flesta av oss i revygänget bokat in sig för att besöka våra kollegor i Horndal. Det gick inte att hitta ett gemensamt datum så vi har delat upp oss i två omgångar.

Den första omgången åker nu på fredagens kvällsföreställning och vi består av 8 personer. I den andra omgången åker 5 personer lördagen den 16 februari.

Det är inte lätt att samla gänget för gemensamma aktiviteter! Nu har vi t ex en "omröstning" på FB om vilken av de första lediga helgerna vi ska samlas för, som någon uttryckte det, "liiiite städa och myyyyycket fest". Det är framförallt rekvisita- och klädförråd som ska röjas. Det blir ofantligt mycket prylar som ska gås igenom efter en säsong.

Jag håller också på med att samla in de sista (?) kvittona så att jag kan göra sammanställningen över årets kostnader vad gäller kläder, mindre rekvisita och smink. Det är också inköp över grejer till serveringen och kiosken. Jisses, det är skönt att det finns Excel och Swish!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan