31. jan, 2019

Dokumentation

Jag är så tacksam för att min far har tagit åt sig att filma årets alla revynummer. Gång på gång har han sett föreställningen och filmat och filmat igen och igen.....

Nu ligger (snart) alla nummer som filer i Dropbox. 

Vilken skatt!

Många av de gamla årgångarna finns så klart också inspelade. Familjen Warg i Mockfjärd la ner ett mastodontjobb på att föra över gamla smalfilmer och V8 (heter det så?) till DVD-format.

Ett annat sätt att friska upp minnet över de senaste ca 10 årens revyer är att fråga Therese Nilsén (f d Wall)! Hon minns både olika nummer, vilka som var med, texter och danssteg!

Själv lutar jag mig mot den textbank som jag upprättat i samband med denna blogg. Det var ju den som var den egentliga orsaken till att jag började blogga. Jag behövde ett ställe att lagra mina texter.

Imorgon kommer en del av revygänget hem hit för att käka lite innan vi drar mot Horndal och revy! Familjen Revy! Tänk så tight vi lever under den här tiden på året!

 

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan