18. mar, 2019

Skjortkragar

Fick ju lite tid över i revyns klädförråd i fredags när jag var där innan Företagsgalan, som jag skrivit om i tidigare inlägg.

När Hans-Erik förberedde sig för att moderera, så gjorde jag ett pass i klädförrådet. Det finns ingen hejd på hur mycket tid man kan lägga där. En del kläder har vi ju sålt och en omgång hämtades under eftermiddagen. Det är Konst i Byn som kommer att göra något kreativt av dem. Vad fick jag INTE veta! Spännande!

Jag hittade också några minst sagt smutsiga vita skjortor. De har nu blivit skinande vita - åtminstone nästan! Ett par omgångar Vanish krävdes för att få dem rena.

Då kan jag ju berätta att jag har sett ofantligt stora skillnader i hur lätt det är att få bort den foundation som används som scensmink. Om man använder en foundation med mineralolja, så är det inte bara dåligt för huden och miljön utan det går överhuvudtaget inte att få rent fläckar. De flesta av oss, använder en foundation från det företag jag företräder och den är så klart utan mineralolja. Då går det att tvätta rent! I det här fallet var skjortorna mycket hårt smutsade och krävde lite extra omsorg.

Se där! Så smög jag in lite smygreklam! 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan