24. mar, 2019

Gammalt blir nytt

Jag tänker på hur priviligerade vi är som har tillgång till en så bra lokal! Jag vet att andra revyer inte får tillgång till sin spellokal förrän väldigt nära spelstart!

En kall februarinatt 1989 brann den gamla revylokalen ner till grunden! Det kändes som en katastrof! "Det sitter i väggarna" heter ett TV-program och nog satt det mycket i väggarna i den gamla lokalen. Inte var den så bra arbetsmiljömässigt. Vi baletttjejer, ja jag startade som en i baletten, hade t ex två trappor ner till vår loge. En "trapp" hade dessutom inte en fullhöjdsöppning och det var många huvud som slog i den balken kan jag lova! Den andra trappan gick det nätt och jämt att mötas i.

MEN

Det tog inte lång tid förrän byggandet av den nya lokalen satte igång! Redan 1990 stod den färdig. Specialdesignad för fortsatt revyspelande! Fatta! Specialdesignad!

Revylokalen fyller således 30 år nästa år! Vi får väl fira med tårta eller nåt!?

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan