7. apr, 2019

Rensa

Man kan rensa på olika sätt!

Den här helgen har vi rensat på vårt kontor, målat om väggarna från ilsket röda till vita. Gjort rent bakom bokhyllor och säng, flyttat tillbaka allt, burit ner i källarförråd för långtidsförvaring och satt upp tavlor .

När vi ändå var igång så gjorde jag en rensning i datorn. Avast hittade massor av skadade filer och liknande och så lät jag programmet rensa!

På eftermiddagen blev vi bjudna till dotter Mia i Hönsarvet (jodå, de bor i Hans-Eriks föräldrahem) på fika. Inte vilket fika som helst heller! Nyttigt fika utan socker. Gott så in i bängen! Vilket konstigt uttryck förresten..... Googlade och hittade en variant "så in i bänken"..... vet inte om det blev klarare av det.....

Vi premiärcyklade över till Hönsarvet. Kallt i luften men med täckjacka, mössa och vantar så var det riktigt OK. Snön är i alla fall nästan borta igen. Skönt!

När vi kom hem så gjorde Hans-Erik också en datorrensning. Nu är vi tömda på skräp! Ett välbehövligt reningsbad!

En del kontakter med revygänget har det varit. Så skönt att det finns Messenger. Snabbt får man iväg en fråga och de flesta svarar med blixtens hastighet.

Nu ska vi svänga ihop en hemgjord pizza!

Tack för den här helgen!

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan