10. apr, 2019

It takes two to TANGO!

Och DÄR sätter Annica dit pricken som visar att Björborevyn finns som konstform i Dalarna/Björbo.

Borlänges Företagardagar pågår för fullt och idag deltog Annica och jag i en Worksop som hette Art & Technology. Den ledddes av två kvinnor från Manchester, Futurure Everything. Deras idé är att hitta synergier mellan konst, kultur, teknologi och samhälle. 

Moderator för workshopen var bl a Jan Forsstedt från Tango Meetings Management.

Det var häftigt att diskuta ämnet i olika grupper och få ta del av andras erfarenheter. Förhoppningsvis blir det ett uppföljande möte i september.

Tidigare i morse var jag på andra flera kortseminarier. Imorgon fortsätter det. Nu försöker jag sortera in tankar och hitta användbara input att använda i t ex revyarbetet.

Andra tankar som rullar runt i skallen är intrycken från musikalen Sweeney Todd, som vi såg igår kväll. SÅ BRA! Kul scenlösningar som vi kan ta efter. Måste vara lite skadad av att jobba med revyn. Det går inte att bara titta på en föreställning utan att hämta idéer.

Tjoho!

 

 

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan