17. apr, 2019

Födelsedagar

Idag fyller två av mina nära år.

För 11 år sedan blev jag farmor för första gången i mitt liv. Vilken lycka! Vilken kille! Kevin föddes! Han är så klart en av orsakerna till att jag skrev mormor/farmor-sången till årets revy. När han sett en föreställning så kommenterade han ”Bra jobbat Farmor!”. Det är vad jag kallar ett bra betyg av en kille som börjar komma in i den coola åldern när farmor kanske inte är den som man öppet vill hylla.

För några fler år sedan föddes min första (och enda lillebror), Ola. Jag kommer så klart inte ihåg så mycket av den första tiden annat än att min moster Gunvor och jag åkte till en solig backe i Nyhammarstrakten och plockade blåsippor som vi sedan tog med till BB (i Ludvika) för att hälsa på. Väl där så fick jag stå ute på parkeringen och vinka till mamma som stod i ett fönster några våningar upp. Det ansågs farligt att släppa in en 6-åring till bebisarna! Undrar vad de trodde att jag skulle göra där inne! Jag såg det inte då, men mamma har berättat hur hon grät floder när hon såg mig.

Grattis till er båda! Så glad att ha er i mitt liv!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan