24. maj, 2019

(O)väsen

Det kan vara mycket väsen för ingenting och ibland undrar jag vad folk har för sig och varför de är som de är, men det är en annan historia!

Det väsen jag tänker på nu är av det positivare slaget! Vi hade nämligen möte hemma här hos oss igår och det var ganska så högljutt kan jag lova. Inte så att vi vad oense, nej snarare tvärtom. Men däremot så var det två olika konstellationer som skulle ha möte så vi fick dela upp oss så att halva gänget satt inne och två personer ute på balkongen. Till slut skulle hockeyn dra igång och då bestämde vi oss helt sonika för att avbryta. Vi enades dock om att vi skulle ha kunnat prata hur länge som helst!

Det var marknadsgruppen för revyn, eller Marketing Group, som en av deltagarna tyckte att de skulle kalla sig, som satt inne och jobbade medan jag och regissören avhandlade livets gåtor samt även några revyfrågor ute på balkongen. Marketing Group la upp riktlinjerna för några olika aktiviteter som ska genomföras under sommaren och vilket material som ska tas fram inför dessa.

Tidigare i veckan har jag dessutom haft messengermöte med Trivselgruppens ansvariga samt blivit intervjuad av pressen inför en tidningsartikel som är på gång.

Vi, jag och maken, har även deltagit i ett Öppet Hus som Visit Dalarna höll i. Mötet var till för folk inom besöksnäringen i kommunen och det kom fram många idéer om hur vi skulle kunna samarbeta mellan våra olika branscher.

Ett telefonsamtal med vår nye trummis, Tomas Hellqvist, angående hans kontaktuppgifter och hans medverkan i vår Kick Off i september har jag också hunnit med. 

På det privata planet har jag börjat introducera två av barnbarnen, Elsa och Kerstin i kosmetikens underbara värld. Då vi driver ett företag med hudvård och skönhetsprodukter så kan jag berätta att mitt sminkförråd är något utöver det vanliga. 

Först var de lite återhållsamma, men efter en stund gick de loss ordentligt! Det var två lyckliga tjejer som blev så fina! Elsa gjorde ordentligt rent alla penslar de använt. Jag tror att vi ska ha en uppföljningsutbildning framöver. 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan