2. sep, 2019

Mötestider

Sommar'n är över (?)! Höstjobbet drar igång!

På bilden ser ni revyns marknadsgrupp, Hans-Erik, Tomas och Annica runt bordet samt regissören Monika i bakgrunden. Vi arbetade några timmar (nåja vi fikade också) med att dra upp riktlinjer inför hösten. Vi planerade även inför Kick Offen som går av stapeln till helgen. 

Det knappades på datorer, skrevs med papper och penna och pillades på mobiler.

Idag betar jag av uppgifter jag tog på mig igår. Jisses vad mycket administration innan vi smäller av PREMIÄR!

Idag insåg Irène Gruhs och jag att vi har samma textidé! Vi enades om att försöka slå samman våra idéer till en och samma text istället för att "tävla" om vilken som blir bäst. Samarbete när det är som bäst!

Nu ska jag lägga lite tid på vårt egen administration. Vi driver ju ett företag, jag och maken. Det är en del att sköta med det också! :P 

Jag fick förresten en kommentar av H-E i morse. "Det är märkligt! Du skriver en blogg om dig och ditt intresse, men det är aldrig några bilder på dig själv!" Nej, så är det! Jag är INTE en selfie-person. Tycker INTE om att bli fotograferad! Är INTE fotogenique!

 

 

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan