14. sep, 2019

Jo nog minns vi!

Jag har ju tidigare skrivit om att vi skulle gå på premiären av "Do you remember".

Det gjorde vi igår!

Vi var ju allra mest nyfikna på killarna som vi engagerat för att vara med i revyn i vinter, Peter Östlund och Thomas Björnhager. Och som de levererade! Det var fart, det var fläkt och det var melodier att minnas! Övriga medverkande var också bra, men mest lyste "våra grabbar"!!! De sjöng, de dansade (!) och de agerade! Om jag varit minsta tveksam (vilket jag inte har) så blåstes det bort tillsammans med orkanen från USA! Swisch!

Nu ska vi bara låta dem landa lite. Det är ju så när man repeterar och genomför en show att det är jobbet före som är det mest intensiva, det mest energikrävande. Publiken frågar ofta "Är det inte jobbigt att köra så många föreställningar?". De förstår oftast inte att det är när det drar igång med publik som man skördar och får energi..... Det är ju så det ska vara också! Det märks bara om man fuskat med förberedelserna, inte om man gjort sin hemläxa!

Nu är vi på väg på en annan premiär. Det är nämligen SHL-premiär idag. För er som kanske undrar så är det premiär i hockeyns finrum idag. Den högsta divisionen där Leksand spelar, som enda dalalag! :) Idag möter de Malmö och där spelar björbokillen Fredrik Händemark. Jag hoppas att han gör bra ifrån sig, men att Leksand vinner!

Go Leksand go!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan