3. okt, 2019

Anteckningar

Ni som har en Iphone känner igen denna app. Den heter Anteckningar och i min mobil är den fullproppad av idéer, skostorlekar på ensemblen, bra låtar som dyker upp på radion, saker jag ska/bör göra och faktiskt också ibland ord som jag inte fattar varför jag skrev. Den 29 augusti t ex, skrev jag "Fjällrosen" i appen? Jag har ingen aaaaaning om vad jag menade med det! Var det en vacker blomma jag ville komma ihåg, en låt.....? Nej, det klingar ingen klocka.

Sent igår kväll, snarare i natt, kom jag på en låt som skulle passa till en textidé jag filat på men inte varit nöjd med musikvalet på.

Jag googlade originaltexten och klistrade in i Anteckningar, sen var den sömnen körd. Jag filade och skrev och det går inte alldeles fort i mobilen.

I morse vaknade jag och idén höll fortfarande. Ofta är det så att idéer dör efter några timmars sömn. Men nej, den är idén var fortfarande OK. Det blev en snabb frukost och en stund senare vid datorn, där jag skriver mycket snabbare (man har väl inte varit sekreterare för intet!), så var den nya texten klar!

Nu ska jag packa bilen och dra mot Björbo för möte med revygruppen!

Tjoho!

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan