4. okt, 2019

Ressigör?

Nej, så heter det ju inte! Men jag hör ofta "att ressigera".......

Vem ger ressi?

Nej, nu ska jag inte vara petig! 

Vår nya regissör är ingen mindre än Monika Jansson. I den här bilden vänder hon ryggen mot er läsare/publiken och ger sitt fulla fokus mot oss aktörer. Allt för att vi ska bli så bra som möjligt när vi kör igång. Dagen till ära har hon fått en egen regissörsstol också! Den ska så klart få en snyggare text, men det hanns inte med innan mötet. 

Jag vill egentligen bara visa att nu pågår det aktivitet i revylokalen. Igår samlades nästan hela gänget för att prova kläder - och testa den nya mackan "Kullager". Mackan fick tummen upp av gänget så nu kommer den att finnas i serveringen under speltiden. 

Det pågick verksamhet i olika grupper och vi hade besök av Linda Axelsson från Siljan News som ska skriva ett reportage om oss. Undrar vilket intryck hon fick av den brokiga skara som var där och de olika aktiviteter som pågick? Ska bli spännande att läsa hennes reflektioner. Lovar att länka när det finns tillgängligt!

Nu ska vi åka för äta en lunch samt köpa kanelbullar till eftermiddagens fika. Det är ju den dagen idag.

Vi har dessutom fått ett nytt uppdrag som vi ska genomföra men det skriver jag mer om imorgon!

Tjoho!

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan