14. okt, 2019

Hjälpreda

Ibland när man har mycket att göra så är det helt fantastiskt att ha en liten hjälpreda på kontoret.

Just den här gången målas det en häxa. Klassen har nämligen haft häxjakt idag och det var mycket prat om häxor på vägen hem. Det måste man så klart dokumentera.

Åh, vad jag önskar att jag kunde ha samma fantasi som en 7-åring!

På den här sidan skrivbordet görs det inte så vidare värst kreativa skapelser. Det tillverkas däremot listor. Listor över saker som är färdiga och listor över saker som ska göras. Listor över musiknummer, listor över vem som ska få den stora äran att se till att det diskas och plockas ihop efter våra rep.

På väg till Fritids slank jag in på H&M för att komplettera med några jeans till ett nummer. Där kunde en av listorna fyllas på.

Igår fotograferades vi. Nästan alla hade fattat vilken tid vi skulle träffas. Nu ska det väljas ut bra foton som kommer att pryda affischer, våra Facebooksidor och andra ställen där det kan vara bra att synas. 

Fem ynka minuter slank vi ut på förmiddagen och då var förstås ett bud och försökte lämna en leverans av reklamkort. Nu går de väl en runda någon annanstans innan vi får dem.

Nu behöver hjälpredan lite hjälp!

Tjoho!

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan