20. okt, 2019

Peter & Rythm & Blues

Ja, det här ska vi på i eftermiddag! 

Vi har en tradition att vi ger bort en upplevelse istället för en grej när någon fyller år. Den här gången är det en vän som fyllt 70 och vi letade efter något som både han och vi (eftersom vi så klart följer med!) skulle kunna tycka om.

Vi hittade detta! Ett litet aber var att när konserten gick av stapeln i Falun, som är nästgårds, så befann vi oss i Kroatien. Men vi ger inte upp! Idag drar vi till Örebro för konsert!

Födelsedags"barnet" och hans fru vet inte vad vi ska ut på för någonting. De har bara fått instruktion om att komma till oss kl 12 för lunch och sedan vidare på något. 

De har inte FB så det är ingen risk att de ser detta i mitt inlägg och eftersom de borde åkt hemifrån vid det är laget så tror jag inte att de kollar in min blogg heller. 

Tidigare i år så sjöng Krille och jag en låt av bandet. Vi fick t o m tillstånd från Kjell Gustavsson och det var helt OK. Kanske ska jag..... nej det ska jag inte!

Nu pockar revyregissören på uppmärksamhet så det får bli allt för idag!

Tjoho!

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan