31. okt, 2019

Stanna upp

En vän har "gått in i väggen" eller något liknande.....

Förvirring! Vad är det som händer! Personen som brukar fixa allt, hinna med allt..... jamen kanske det är det som är/har varit problemet. Någon som alltid säger JA.

Det finns en känsla av igenkänning i det hela, vilket gör det ännu sårbarare. Jag var där för ganska många år sedan. Ganska precis 15 år sedan när jag räknar efter. Jag minns att magen krånglade och att jag tog en sjukdag en fredag. Jag satt ute på en bänk i solen och tänkte "Nu måste jag skynda mig att vila så att jag är frisk igen på måndag!". Skynda mig att vila??? Jag var inte frisk igen på måndag och inte på tisdag heller..... Men det är en annan historia! Jag fick hjälp i tid och behövde några månaders återhämtning och en mjukstart igång i arbetslivet igen. Numera känner jag igen tecknen och försöker boka in lugn och ro. Jag gör saker jag mår bra av och har sett till att mitt arbetsliv harmonierar med det jag vill göra på min fritid. Visst blir det för mycket ibland, men då ser jag till att få återhämtning.

Du min vän som vet vem du är! Ta emot den hjälp som finns! Du har kommit en lång bit på väg genom att berätta om din situation!

Ta hand om Dig!

 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan