12. nov, 2019

Oerhörd spridning

Den här dagen har nog innehållit det mesta.

Jag har klickat hem några grejer till ett revynummer. Jag vet att man bör handla lokalt, men när vi ska ha så speciella grejer och i flera storlekar så är det oerhört tidssparande att kunna köpa via nätet.

Jag bakade jag saffransbiscotti och långpannebitar med äpple och mandelmassa. Det doftar ljuvligt!

Sedan gjorde jag något som jag faktiskt gillar att göra! Jag rensade golvbrunnar och vattenlås under tvättstället. Hur i hela friden jag kan tycka att det är roligt det är ju en gåta, men jag gillar när det är rejäla grejer som är kleggiga och blir gnistrande fina efteråt! Damma däremot det tycker jag är bland det tråkigaste som finns! Det ska märkas att man gör något! Nu doftar det ljuvligt på badrummet också!

Nu väntar lite bokföring och så ska jag förbereda kommande musikrep på söndag. Sketchrepet på lördag tar regissörMonika hand om. Teamwork!

Har precis messpratat med dottern som drar med hela familjen till Thailand i två veckor! Tänk att när hon kommer hem så fyller hon 40 år! Hur i hela friden gick det till? 

Senaste kommentaren

19.07 | 15:48

Men hallå ! Där var vi i dag !!

11.01 | 19:12

Tack! Vi var så laddade på att äntligen få sätta igång!

11.01 | 19:01

Tycker verkligen synd om Er och självklart oss som inte får möjlighet att se Revyn. Vet att ni verkligen laddat inför dessa föreställningar. Jäkla covid!!!! Många kramar till Er

02.11 | 15:25

Jag har snöat in på luffarvantar nu. De går snabbt att sticka och om det är kallt så kan man ha handskar under.

Dela den här sidan